mama

May 11, 2009

if only there are words to say how thankful i am to have you by my side…i will say it loud to the world..

but, what i can do best is…

to

thank you for every single little things..

love, hug and kisses…..

selamat hari tua..

April 20, 2009

happy birthday tuk yol dan aie

semoga panjang umur dan murah rezeki slalu..

percayalah..

March 26, 2009

ada yang rindu gua…gagaga…
terharu juge bila kawan-kawan buat cam gini..
maaf..tapi aku tak pernah lupa kalian semua..
keadaan memaksa..

di ambil disini

Setelah hampir setahun tak outing dengan budak-budak photog, Sabtu lepas gua keluar jalan-jalan carik gambar ecah , aie dan kawan beliau serta Lydia yang muncul bila kami dah dekat-dekat nak balik.

ok. itu sesi pagi tau. haha. gua dah terjongol kat depan monumen alaf baru sejak pukul 7 pagi.

sesi petang gua lepak pula dengan saudari zarifah yang hari tu merangkap anak murid pertama gua. haha. kali pertama juga gua shoot guna canon. cam menggelabah je nak set.

tak sempat nak balik rumah. budak-budak cheras call gua kata dieorang dah nak sampai. gua tunggu je la untuk terus ke sesi malam. kami memang pilih sabtu sebab hari tu je yang ada night glow. malam lain tak do.

ni ade sket gambau. enjoy!!

kat sini juga ada…

suka duka

March 16, 2009

dan kalau ini benar. gua tidak akan berada disekolah sepanjang minggu hadapan.

yahoo!!sigh..macam tak best pon ada…

pulang

March 15, 2009

14 mac 2009.

12.36 tengahari.

rumah mentua pak nik lah, sungai ramal dalam.

“demo balik dok cuti ni?”

“dok. keto tok berapo segar. lagipun selaso nih ado ptk.” gua balas.

 

hari yang sama.

2.15 petang.

kediaman rasmi gua.

“bo, mu keno tulong aku nih. kito keno kelik kampung slaluh.”

“guano pulok?”

“boh aku masuk i.c.u. jantung.”

tak semena-mena gua start kereta menuju ke nilai. ambik si armin untuk balik kampung.

 

15 mac 2009.

6.39 petang.

kediaman ayahanda bonda.

MALASNYA NAK BALIK KAJANG ESOK!!!!!

seperti biasa, hujung minggu gua takde la syiok habis. cuma kejadian dan keadaan biasa-biasa je. dan yang tak bestnya, gua kena kerja hari sabtu. mesyuarat agung PIBG. yeah. tapi mesyuarat PIBG sekolah gua syiok, kejap je. belum pukul 11 dah habes. dan berkat daripada kesungguhan gua menunjukkan sikap malas dan tidak berupaya melakukan apa-apa kerja. sekali lagi gua tidak tersenarai dalam AJK. dan gua berniat untuk terus begini sampai tua. haha.

selamat pengantin baru buat teman semaktab merangkap geng scrambler merangkap kaki photo bersama gua, PEJAL yang telah selamat diijab kabulkan dengan SI KINAH, sabtu jugak hari tu. gua bergegas ke selayang lepas mesyuarat PIBG. semoga berkekalan selama-lamanya. hehe.

ahad, gua tidur sepanjang hari. ganti balik tidur-tidur gua untuk hari selasa, rabu, khamis dan jumaat yang terganggu akibat permasalahan berderat malam bersama ABE JOE. bangun petang, gua kemaskan dapur. dan yang paling penting, gua mula MASAK semula!!!yeah. sila percaya k.

haha.

weekdays kembali. gua kembali gelisah. sigh.